Tekst til hjemmeside

Tekst til hjemmeside

Vi tilbyder tekstforfatning til jeres hjemmeside, som får jeres budskab klart igennem. Med et kreativt og klart sprog, kan vi nå ud til jeres kunder, så de bliver interesserede i jeres virksomhed og jeres produkter.

Ligesom et dårligt formuleret sprog kan skræmme potentielle kunder væk, er et godt sprog en forudsætning for en god hjemmeside, som folk har lyst til at blive på og fordybe sig i.

Få opdateret, defineret eller skrevet al tekst til hjemmeside hos Irnerkom. Vi udarbejder et tekstunivers, der understøtter den fremtidige kommunikation på alle platforme og kanaler. Vi hjælper jer naturligvis også gerne med en kommunikationsstrategi, skulle der opstå behov for det.

Toneangivende tekstforfatning

Noget af det, man kan med sproget, er at finde sin tone. Det er vigtigt, at man er konsekvent i sine sproglige udfoldelser, så der skabes en identitet gennem teksten. Med toneangivende tekstforfatning fortæller man indirekte sine kunder, hvilket slags firma man er, og hvilke værdier, man har.

I dag er det fx meget toneangivende for en virksomhed at reklamere med en miljømæssig fokus og omstilling. Det udviser orientering og et fokus, som mange kunder opsøger. Men det kan også være i de helt små detaljer, virksomhedens værdier afsløres. Man oplever fx en tendens, hvor virksomheder undgår termer som “han” og “ham” i deres tekst. Detaljer som disse kan udtrykke, at en virksomhed er detaljeorienteret og omstillingsparate.

Vi hjælper jer naturligvis med at den helt rigtige tone, så den udtrykker jeres virksomhed mest hensigtsmæssigt.

Teknisk tekstforfatter

Som teknisk tekstforfatter har vi et særligt indblik i faglige termer, teknologier og løsninger specielt inden for cleantech, medtech, vedvarende energi, bæredygtighed, IT, LED og belysninger, automation, digitalisering, 3d-print, el, vvs og klima. Vi har stor erfaring med at skrive redaktionelle artikler, profilartikler, cases og White Papers. Tekster som disse, kan være særligt svære at forfatte, hvis man ikke har kendskab til faget, da det indebærer tekniske begreber og forklaringer, som kræver indsigt og forståelse.

Teknisk tekstforfatning handler om at gøre kompliceret tekst enkel, så det er let forståeligt for læseren. Hos IrnerKom leverer vi tekniske tekster, der formidler de tekniske budskaber, som er velskrevne – og med den helt rigtige mængde fagbegreber – og med den rigtige balance uden at være for sælgende.

Brugervenlig tekstforfatning

Hvad er en god tekst? Det er naturligvis en, der er formuleret klart og grammatisk korrekt, så den er let læselig. Men det er også vigtigt, at den ikke bliver for simpel. En god tekst er nemlig også informationsrig. Kvalitetstekst er vigtigt, og den kan vi levere!

En god tekst er også en tekst, man skal have lyst til at læse. Det er forskelligt, tekster imellem, hvordan læselysten aktiveres. Er det gennem information, underholdning, sjove bemærkninger eller et sædvanligt ordudvalg? Vi kan hjælpe dig med at skrive en tekst, som fanger din læsers opmærksomhed.

Intuitiv navigationsstruktur

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at jeres hjemmesidetekst er logisk struktureret. I samarbejde med en digital designer udarbejder vi en intuitiv navigationsstruktur til jeres website og får fremhævet de strategiske budskaber. På denne måde understøtter teksten hjemmesidens brugervenlighed.

Hvis I har brug for professionel tekstforfatning, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os allerede i dag og lad os tale sammen om jeres behov for kommunikationssupport.