Om Irnerkom

VI BRÆNDER FOR KOMMUNIKATION – OG FORMIDLING AF DEN GODE HISTORIE!

Merete Irner Bugge:

Jeg har arbejdet med strategisk kommunikation, branding og marketing på ledelsesniveau hos Lauritz Knudsen, Schneider Electric og Solar-koncernen i mere end 25 år.  I 2012 etablerede jeg Irnerkom med fokus på kommunikations- og presserådgvining til tekniske virksomheder.

Siden januar 2023 har jeg sideløbende arbejdet som redaktør på et fagblad inden for fødevareteknologi og trends hos TechMedia.

Arbejdsområderne i Irnerkom er strategisk kommunikation (intern og ekstern), pressekontakt, kommunikationsrådgivning, branding, content marketing, issues management, events samt udvikling af interne kommunikationsstrukturer.

Fagområder er hovedsageligt inden for cleantech, energi, fødevareteknologi, medico, healthcare, el, vvs, ventilation, LED & belysning, bygningsautomation, IT og bæredygtighed.

Jeg er cand.merc. fra CBS og har en diplomuddannelse i journalistik og kommunikation fra DMJX, Journalisthøjskolen.

Vi er et netværksbureau

Vi tror på samarbejde via netværk. Det er en effektiv måde at løse forskellige typer af opgaver på, og det er en fordel for vores kunder både hvad angår fleksibilitet, kompetencer og pris. Vi har etableret et tæt samarbejde med andre partnere inden for bl.a. digital design, løsninger i 3D visualisering, motiongraphics og animations videoer, fotografering og videoproduktion.

Victor Bugge:

Jeg er kommunikationsmedarbejder og content creator i Irnerkom. Jeg er bachelor i filosofi fra Aarhus Universitet kombineret med studier i bioteknologi også fra Aarhus Universitet. Jeg er ligeledes igang med en diplomuddannelse i strategisk kommunikation og journalistik på DMJX.

Jeg har solid erfaring med at omsætte kompleks og teknisk viden til forståelige budskaber samt flair for skriftlig formidling. Jeg skriver artikler, cases, pressemeddelelser, landingpages, websites og nyheder til både digitale medier og platforme samt trykte medier og hjælper med korrektur og support.