Om Irnerkom

VI BRÆNDER FOR KOMMUNIKATION – OG FORMIDLING AF DEN GODE HISTORIE!

Merete har arbejdet med strategisk kommunikation, branding og marketing på ledelsesniveau hos Lauritz Knudsen, Schneider Electric, Solar-koncernen og senest som selvstændig i Irnerkom.

Arbejdsområderne er inden for strategisk kommunikation (intern og ekstern), pressekontakt, kommunikationsrådgivning, branding, content marketing, issues management, events, sponsering samt udvikling af interne kommunikationsstrukturer.

Fagområder er hovedsageligt inden for cleantech, energi, medico, healthcare, el, vvs, ventilation, LED og belysning, bygningsautomation, IT og bæredygtighed.

Merete er cand.merc. fra CBS og har en diplomuddannelse i journalistik og kommunikation fra Journalisthøjskolen, DMJX.

Vi er et netværksbureau

Vi tror på samarbejde via netværk. Det er en effektiv måde at løse forskellige typer af opgaver på, og det er en fordel for vores kunder både hvad angår fleksibilitet, kompetencer og pris. Vi har etableret et tæt samarbejde med andre partnere inden for bl.a. digital design, løsninger i 3D visualisering, motiongraphics og animations videoer, fotografering og videoproduktion.

Victor er kommunikationsmedarbejder – og springer til i travle perioder.  Victor er bachelor i filosofi fra Aarhus Universitet og har tidligere læst bioteknologi på Aarhus Ingeniørhøjskole.

Victor har erfaring med at omsætte kompleks viden til forståelige budskaber samt flair for skriftlig formidling. Victor hjælper med skriftlig kommunikation, korrektur og support, og har været med siden 2017.

[rev_slider alias=”fokusslider” /]