Vi hjælper tekniske B2B virksomheder med kommunikation, presserådgivning og kreative tekster.

Vi kan fungere som jeres eksterne kommunikationsafdeling enten baseret på en fast aftale eller vi kan træde til efter behov.

Har jeres virksomhed behov for ekstra ressourcer til at løfte en konkret kommunikationsopgave, kan vi hurtigt, effektivt og med en struktureret og praktisk tilgang træde til. Lad os tale sammen eller aftale et uforpligtende møde. Kontakt os på 3091 0334 eller merete@irnerkom.dk

Presseindsats

Synlighed i medierne giver nye kunder. Pressemeddelelser og kontakt til udvalgte journalister med solohistorier. Få vinklet nyheden eller den gode historie, få den solgt ind på redaktionen og få målt indsatsen.

Kommunikationsstrategi

Med udgangspunkt i en klar kommunikationsstrategi, der understøtter den forretningsmæssige strategi, udarbejdes en individuelt tilpasset kommunikationsplan, inklusiv konkrete handlingsplaner, der sikrer sammenhæng mellem kommunikation og formidling.

Tekst til hjemmeside

Få opdateret, defineret eller skrevet al tekst til jeres website. Vi udarbejder et tekstunivers, der understøtter den fremtidige kommunikation på alle platforme og kanaler. Få udarbejdet en intuitiv navigationsstruktur til jeres website og få fremhævet de strategiske budskaber.

Redaktionelle artikler og cases

Cases er en effektiv måde at få kunder og samarbejdspartnere til at fortælle om jeres virksomheds produkter, løsninger og services. Få skrevet de nye cases til web, nyhedsbreve, fagmedier og sociale medier.

Sociale medier

Har I behov for komme mere i dialog med jeres kunder og partnere? Tænk de sociale medier ind som ”business-driver” og få udviklet et koncept til de sociale medier, der understøtter jeres forretningsstrategi. Vælg den rigtige platform, tal det rigtige sprog, vær interessant og transparent i forhold til jeres målgrupper.

Nyhedsbreve

Har I nyheder og gode historier I gerne vil formidle til jeres kunder og samarbejdspartnere? Få skrevet al tekst til jeres nyhedsbrev eller få udviklet et nyt koncept til nyhedsbrevet, som skaber sammenhæng på tværs af kanaler.

Intern kommunikation

Få hjælp til at formidle den interne kommunikation i jeres virksomhed eller organisation på tværs af afdelinger, selskaber og landegrænser. I samarbejde hjælper  vi med at udvikle den interne kommunikationsplatform med fokus på de relevante kommunikationskanaler. Få formidlet de vigtige budskaber, også de vanskelige, i præcise og enkle vendinger.

Kampagner/messer/film

Få skrevet tekst og budskaber til storyboards eller speak til film. IrnerKom tilbyder rådgivning og projektledelse ved events, messer, kampagner eller udstillinger.