Hjælp til pressemeddelelse og presseindsats

Har du brug for hjælp til pressemeddelelse eller til din presseindsats? Vi står klar til at hjælpe dig.

Synlighed i medierne giver nye kunder. Synlighed kan bl.a. optræde som nyheder, men en god fortælling kan skabe mindst lige så positiv omtale. Specielt hvis det, der berettes, er en god, identificerbar historie.

Når en potentiel kunde søger en bestemt ydelse eller et produkt, så vælger de en virksomhed med attraktive produkter og et godt image. Her kan en god fortælling have positiv indflydelse på jeres troværdighed og omdømme.

Alle virksomheder har historier, som kan fortælles. Og alle virksomheder har historier, som er værd at fortælle – hvis man gør dem værd at høre. Mennesker kan godt lide fortællinger. Og vi er mere tilbøjelige til at stole på en virksomhed, hvis vi kender deres historie. En god fortælling kan nemlig være det afgørende element for, at et person vælger at være kunde hos jer.

En virksomhed med en god historie er nemmere at relatere til. Og dem man relaterer til, har man også større tilbøjelighed til at samarbejde med.

Hvordan finder du den gode historie?

Man kan finde de gode historier hos alle virksomheder. Men det, der virkelig gør en historie god, er måden, den fortælles på. Den gode historie kan fremhæve værdier, underholde, skabe engagement og generelt appellere til jeres kunder og målgrupper. Det kan, som sagt, være en god historie, der afgør, hvordan en kunde opfatter jer. Og det kan i sidste ende hjælpe dem med at tage beslutningen om at samarbejde med jer. Vi kan hjælpe dig med at finde den gode historie, og vi er altid glade for at tilbyde vores hjælp til pressemeddelelse – det er nemlig en af vores kernekompetencer.

Alliér dig med os – og vi fortæller jeres nyheder og historier

Hos Irnerkom tilbyder vi hjælp til pressemeddelelser, som øger jeres synlighed i medierne. Vi hjælper også med at tage den nødvendige kontakt til udvalgte journalister, som kan formidle jeres solohistorie ud til medierne og skabe synlighed lige dér, hvor I ønsker den.

Hvis I vælger os som jeres samarbejdspartner, så vælger I en forbindelse til medieverden, hvor I får vinklet jeres nyhed eller gode historie på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til jeres målsætning. Vi sørger for at få jeres historie solgt ind på redaktionen. Irnerkom kan også hjælpe jer med at måle indsatsen. Vi mener nemlig, at gennemsigtighed er det, der skaber bedst tillid mellem samarbejdspartnere.

Hvis I har brug for hjælp til pressemeddelelse eller presseindsatsen generelt, så tøv ikke med at kontakte os. Lad os tage en snak om jeres nyheder og projekter, eller lad os også planlægge et uforpligtende møde.