[rev_slider alias=”fokusslider” /]

Kampagner/messer/film

Få skrevet al tekst og budskaber annoncer, brochurer, plancher til messer eller speak til film hos Irnerkom – og kom i mål med jeres kampagner.

Video som formidlingsplatform

Mange virksomheder benytter sig af videoer som formidlingsplatform. Det kan fx være i forbindelse med oplæring, information om nye tiltag eller en fortælling om, hvem I er, som virksomhed. En video har muligheder, som en tekst ikke besidder. I en video kan man selv bestemme tonefaldet, og den visuelle effekt kan skabe en større tillid til seeren end ren tekst, da man bliver præsenteret for ansigtet bag afsenderen.

En god video er dog betinget af en klart formuleret tekst, som formidler budskabet. Vi kan formulere jeres budskab, så I når ud til jeres kunder og modtager positiv respons. Tekst, der skal høres, formuleres anderledes end tekst, der skal læses. Vi har fagfolk til begge opgaver, så uanset hvordan jeres tekst skal udtrykkes, har vi professionelle til opgaven.

Vi hjælper ligeledes med at skrive tekster til annoncer, brochurer eller messeplancher. Uanset til hvilke formål, står vi klar med vores hjælp og rådgivning under hele processen.

Rådgivning og projektledelse

IrnerKom tilbyder også rådgivning og projektledelse ved events, messer, kampagner og udstillinger.

Det er en omfattende opgave at planlægge en kampagne eller lignende. Der er mange facetter, som udspiller sig, som man skal være opmærksom på.Det kræver en logisk struktur og et stort overblik! Hos IrnerKom tilbyder vi rådgivning omkring strukturen og planlægningen, så I er forberedte til de opgaver en kampagne eller event kan medføre. Vi hjælper også gerne under hele forløbet, så I ikke står alene med eventuelle problemstillinger.

Vi tilbyder også projektledelse til jeres events, messer, kampagner, udstillinger eller lignende, hvis I har behov for det. Overvejer I, om vi kan hjælpe med jeres projekt, skal I ikke tøve med at kontakte os. Som et kommunikationsbureau mener vi, at en samtale kan have stort udbytte, så lad os endelig tage en snak om jeres projekt!